1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İŞKUR VE SGK’dan Dicle Elektrik’e teşekkür

İŞKUR VE SGK’dan Dicle Elektrik’e teşekkür

Enerji Günlüğü - Engelli istihdamına katkısından dolayı Dicle Elektrik’e İŞKUR ve SGK tarafından teşekkür belgesi verildi.İŞKUR (Türkiye İş Kurumu)...

İŞKUR VE SGK’dan Dicle Elektrik’e teşekkür

Enerji Günlüğü - Engelli istihdamına katkısından dolayı Dicle Elektrik’e İŞKUR ve SGK tarafından teşekkür belgesi verildi.

İŞKUR (Türkiye İş Kurumu) İl Müdürü İsmail Koç ile SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) İl Müdürü Reşat Merttir, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel’i ziyaret etti. Koç ve Merttir, bölgede en fazla engelli istihdamı sağlayan özel teşebbüsün Dicle Elektrik olduğunu açıkladı. Daha sonra ise Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel’e İŞKUR tarafından hazırlanan bir teşekkür belgesi verildi.

ARKADAŞLARIMIZI ENGELLİ OLARAK GÖRMÜYORUZ

İŞKUR ve SGK İl Müdürleri, Dicle Elektrik Dağıtım bünyesinde engelli kadrosunda görev yapan bir gurup çalışan ile de bir araya geldiler. Çalışanların Engelliler Haftası’nı kutlayan Koç ve Merttir, kurum olarak her zaman engelli çalışanların yanında olduklarını ifade etti. Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel ise ‘’Biz arkadaşlarımızı hiçbir şekilde engelli olarak görmedik. Bu bizim şirketimizin prensibi ve bu şekilde de devam ediyoruz. Pozitif ayrımcılık noktasında kendilerine her türlü kolaylık sağlanmakta, her türlü yardımda bulunulmaktadır.’’ diye konuştu.

DİYALOG KANALLARIMIZ SİZLERE AÇIK

Karagüzel, engelli çalışanlara yönelik sözlerinde ise ‘’Sıkıntınız olduğunda yönetici arkadaşlarımıza iletmenizi istiyoruz. Diyalog kanalarımız açık. Çalışma şartları ve ortamlarını da standartların üzerine çıkarmayı hedefledik ve bunu yapıyoruz. Eksikliklerimiz olacaktır, noksanlıklarımız olacaktır. Bunları da kendi aramızda iyi niyet ilişkileri ile çözmeye çalışıyoruz.’’ dedi.

Dicle Elektrik Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta hizmet veriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler