1. HABERLER

  2. PETROL

  3. İslahiye Belediyesi benzin istasyonu arsası satıyor

İslahiye Belediyesi benzin istasyonu arsası satıyor

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde akaryakıt ve LPG istasyonu arsası satışa çıkarılacak.

İslahiye Belediyesi benzin istasyonu arsası satıyor

Enerji Günlüğü - Gaziantep’in İslahiye ilçesine bağlı Değirmencik Mahallesinde, akaryakıt ve LPG istasyonu arsası satışa çıkarılacak.

Gaziantep’in İslahiye ilçesine bağlı Değirmencik Mahallesinde; 1018 ada, 1 numaralı parsel üzerinde yer alan, 4.546,64m2 genişliğindeki, İslahiye Belediyesi İsabel Enerji Hizmetleri İnşaat Taahhüt Tarım Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’ne ait, imar planında akaryakıt ve LPG istasyonu alanı olarak ayrılmış olan arsa, 13.629.146,35 lira tahmini bedel ve 2.000.000 lira geçici teminat bedeliyle ihaleye çıkarılacak. 

İhale, 24 Kasım 2022 günü, saat 14.00’te, İslahiye Belediyesi, Meclis Toplantı Salonunda, kapalı teklif arttırma usulüyle yapılacak. 

İhale şartnamesi İsabel Enerji Hizmetleri İnşaat Taahhüt Tarım Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nden, 2.000 lira karşılığında temin edilebilecek. 

Teklif dosyalarının, en geç ihale günü saat 12.00’ye kadar; İsabel Enerji Hizmetleri İnşaat Taahhüt Tarım Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’ne sıra numaralı alındı belgesi karşılığında elden teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü postayla aynı saatte ulaşmış olacak şekilde gönderilmesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler