1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Isparta’da jeotermal saha ihale edilecek

Isparta’da jeotermal saha ihale edilecek

Enerji Günlüğü – Isparta İl Özel İdaresi Isparta Merkezde 3 yıllığına iki adet jeotermal kaynak arama ruhsatı ve doğal mineralli su arama ruhsatı...

Isparta’da jeotermal saha ihale edilecek

Enerji Günlüğü – Isparta İl Özel İdaresi Isparta Merkezde 3 yıllığına iki adet jeotermal kaynak arama ruhsatı ve doğal mineralli su arama ruhsatı işini ihale edecek.

Isparta İl Özel İdaresi, Isparta merkez ilçeye bağlı Yakaören ve Direkli köylerinde 400 ve 1600 hektarlık alanlarda 3 yıllığına jeotermal kaynak arama ruhsatı ve doğal mineralli su arama ruhsatı işini ihale edeceğini duyurdu.

İhaleler, 24.04.2018 tarihinde saat 11:00 ve 11:15’te Isparta İl Özel İdaresi Merkez Binası İl Encümeni Toplantı Salonu’nda yapılacak. İhalelerin muhammen bedeli 250 bin TL olup, geçici teminat ise 7 bin 500 TL olarak belirlendi. İhale dokümanı, İl Özel İdaresi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nden her bir saha için 500 TL karşılığında temin edilebilecek. İsteklilerin, ihaleye katılmak için istenen belgeleri ihale saatine kadar komisyona teslim etmeleri gerekiyor. Posta ve diğer yollardan yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Enerji Günlüğü 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler