1. HABERLER

  2. PETROL

  3. İstanbul Alibeyköy’de inşaat karşılığı benzinlik kiralanacak

İstanbul Alibeyköy’de inşaat karşılığı benzinlik kiralanacak

İstanbul, Eyüpsultan’a bağlı Alibeyköy’de inşa edilecek benzinlik, inşaatın yapımı karşılığında 13 yıllığına kiralanacak. 

İstanbul Alibeyköy’de inşaat karşılığı benzinlik kiralanacak

Enerji Günlüğü - İstanbul, Eyüpsultan’a bağlı Alibeyköy’de inşa edilecek benzinlik, inşaatın yapımı karşılığında 13 yıllığına kiralanacak. 

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Eyüpsultan ilçesine bağlı Alibeyköy Mahallesi’ndeki 858 ada, 5 nolu parsel üzerinde bulunan ve Silahtar Abdullah Ağa Vakfı’na ait akaryakıt ve LPG tesis arsasında inşa edilecek istasyonu, inşaat karşılığında 13 yıllığına, kapalı teklif ihale usulüyle kiralayacak. 

İhale 06 Nisan 2021 günü saat 14.00’te Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İhale Salonu, Gümüşsuyu Mahallesi, İnönü Caddesi, No: 2, Kat: 7, Taksim, Beyoğlu, İstanbul adresinde yapılacak. 

İhale için ilk 2 yıllık kira bedeli ve inşaat maliyeti dahil 4.289.677 lira muhammen bedel belirlendi. İstekliler bu bedel üzerinden 257.381 lira geçici teminat ödeyecekler. 

İhaleyi kazanan istekliye 6 ay içinde yer teslimi yapılacak ve bu tarihten itibaren istekli; 2 yıllık inşaat süresine sahip olacak ve 13 yıl da işletme hakkına sahip olacak. İlk yıl için belirlenen aylık muhammen kira bedeli 50.000 TL oldu. İkinci yılda tüketici fiyat endeksi (TÜFE) oranında artacak olan kira bedeli; üçüncü yıl için muhammen olarak 145.000 lira olacak. Dördüncü yıldan itibaren ve sözleşmenin sonuna kadar da kira bedelinde yine TÜFE oranında artış yapılacak. 

İhale dokümanı Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Yatırım ve Emlak Şube Müdürlüğü, İhale Bürosu, Gümüşsuyu Mahallesi, İnönü Caddesi, No: 2, Kat: 2, Taksim, Beyoğlu, İstanbul adresinden 500 lira bedel karşılığında temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar; Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Yatırım ve Emlak Şube Müdürlüğü, İhale Bürosu, Gümüşsuyu Mahallesi, İnönü Caddesi, No: 2, Kat: 2, Taksim, Beyoğlu, İstanbul adresine elden teslim edilmesi ya da posta yoluyla ulaştırılmış olması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler