1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İstanbul Gelişim Ünv. elektrik mühendisliği öğretim üyeleri alacak

İstanbul Gelişim Ünv. elektrik mühendisliği öğretim üyeleri alacak

Enerji Günlüğü - İstanbul Gelişim Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü'ne bir adet profesör, bir adet yardımcı doçent ve bir adet...

İstanbul Gelişim Ünv. elektrik mühendisliği öğretim üyeleri alacak

Enerji Günlüğü - İstanbul Gelişim Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü'ne bir adet profesör, bir adet yardımcı doçent ve bir adet doçent arıyor.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümüne profesör, yardımcı doçent ve doçent kadrolarına birer adet öğretim üyesi istihdam edeceğini açıkladı.

Başvuruda bulunacak adaylarda Elektrik, Elektronik, Haberleşme veya Kontrol Mühendisliği alanlarında çalışmalar yapmış olma şartı aranıyor. 

Başvuracak adaylar ayrıca anabilim dallarını belirtir bir dilekçe ekinde, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet fotoğraf, YÖK formatlı özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) Öğretim Üyeliğine başvuran adayların bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan (Profesörlük için 6 takım, Doçentlik ve Yardımcı Doçentlik için 4 takım) dosyalarını teslim etmeleri gerekiyor.

SON BAŞVURU TARİHİ

Tam zamanlı olacak kadrolar için başvuruların Resmi Gazete yayım tarihinden itibaren 18.07.2016 tarihine kadar Profesör ve Doçent kadrosuna başvurular için Rektörlüğe, Yardımcı Doçent kadrosuna başvurular için ise İstanbul Gelişim Üniversitesi ilgili Müdürlük/Dekanlıklarına şahsen yapılması gerekiyor. Posta ve internet üzerinden yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Kadro detaylarına www.gelisim.edu.tr adresinden ve Cihangir Mah. Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sok. No: 1 Avcılar/İstanbul - Tel:0212 422 70 00 adresinden ulaşılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler