1. HABERLER

  2. PETROL

  3. İstanbul Pendik’te istasyon arsası satılacak

İstanbul Pendik’te istasyon arsası satılacak

Enerji Günlüğü – İstanbul Pendik’te bir adet akaryakıt ve servis istasyonu alanı satışa çıkarılacak. İstanbul Pendik Belediyesi, ilçeye bağlı...

İstanbul Pendik’te istasyon arsası satılacak

Enerji Günlüğü – İstanbul Pendik’te bir adet akaryakıt ve servis istasyonu alanı satışa çıkarılacak. 

İstanbul Pendik Belediyesi, ilçeye bağlı Yayalar bölgesinde 9344 ada, 7 nolu parsel üzerinde bulunan 1.407,71 m² genişliğinde; üzerinde iki katlı bina bulunan akaryakıt ve servis istasyonu arazisini, kapalı teklif usulüyle, ihaleye çıkaracak. 

İhale Belediye Encümeni tarafından, 24 Ocak 2019 günü, saat 10.00’da Pendik Belediyesi, Encümen Odası, Batı Mah., 23 Nisan Caddesi, No: 11, Pendik, İstanbul adresinde yapılacak.  

İhale evrakı, Pendik Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Kat: 4, Batı Mah., 23 Nisan Caddesi, No: 11, Pendik, İstanbul adresinden 500 TL karşılığı satın alınabilecek. 

İhale konusu arazinin muhammen bedeli 11.261.680 TL olarak belirlendi. İsteklilerin 337.851 TL geçici teminat ödemeleri gerekecek. İhaleye konu olan arazinin satış işleminde KDV alınmayacak. 

Tekliflerin ihale günü, ihale saatine kadar ihaleyi yapacak olan komisyon başkanlığına teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü posta yoluyla gönderilmesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler