1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İstanbul’da bugün 4 ilçede elektrik kesilecek

İstanbul’da bugün 4 ilçede elektrik kesilecek

Enerji Günlüğü - BEDAŞ, 6 Ocak Cuma günü İstanbul’un dört ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. Boğaziçi Elektrik Dağıtım...

İstanbul’da bugün 4 ilçede elektrik kesilecek

Enerji Günlüğü - BEDAŞ, 6 Ocak Cuma günü İstanbul’un dört ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. 

Boğaziçi Elektrik Dağıtım Şirketi’nin açıklamasına göre, 6 Ocak Cuma günü Avrupa yakasında Beylikdüzü, Sarıyer, Esenyurt ve Bayrampaşa ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak. 

Buna göre kesinti yapılacak yerler ve zaman dilimleri şöyle:

Bugün Bayrampaşa ilçesine bağlı bir çok mahallede kesinti yaşanacak. Bakım programı çalışmaları kapsamında bugün saat 09.00 - 12.00 saatleri arasında Yenidoğan Mahallesi ve Abdi İpekçi Mahallesi'nde kesinti meydana gelecek.

Diğer taraftan Muratpaşa Mahallesi, Büyük Coşkun Sokak, Rami Kışla Caddesi'nde de elektrik kesintisi yapılacak. Yine bakım programı çalışması kapsamındaki kesintiler saat 13.00 - 16.00 arasında devam edecek.

Sarıyer ilçesine bağlı Rumelifeneri Mahallesi, Çiflik Caddesi, Kardelen Sokak ve civarında 09.00 - 11.40 saatleri arasında bakım programı çalışmaları kapsamında elektrik kesintisi yaşanacak.

Demirci Mahallesi, Nida Park Evleri, Demirciköy Caddesi ve civarında ise 14.30 - 16.30 saatleri arasında kesinti yapılacak. Bu bölgede de bakım programı çalışmaları gerçekleştirilecek.

Kumköy Mahallesi, Kilyos Caddesi ve civarında 11.30 - 14.30 saatleri arasında kesinti yapılacak. Bölgede bakım programı çalışmaları gerçekleştirilecek.

Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Cebeci Caddesi ve Kafkas Caddesi ve civarında bugün saat 08.00 ile 20.00 saatleri arasında bakım çalışmaları kapsamında elektrik kesintisi yapılacak.

Esenyurt'ta elektrik kesintisi Akçaburgaz Mahallesi, 3027 Sokak, 3088 Sokak, 3032 Sokak ve civarında 08.00 - 16.00 saatleri arasında yaşanacak. Bakım programı çalışmalarının tamamlanması ile kesinti sona erecek.

Önceki ve Sonraki Haberler