1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İstanbul`da elektrik kesintisi

İstanbul`da elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü - AYEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre, Sultanbeyli, Kadıköy, Tuzla ve Üsküdar'ın bazı semtlerinde yarın, 25 ve 26 Mayıs'ta elektrik...

İstanbul`da elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü - AYEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre, Sultanbeyli, Kadıköy, Tuzla ve Üsküdar'ın bazı semtlerinde yarın, 25 ve 26 Mayıs'ta elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nden (AYEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Sultanbeyli'de 25 Mayıs'ta 09.00-17.00 saatleri arasında Mimar Sinan Mahallesi, Selçukhan, Özgürlük, Cuma, Basra, Mimar Sinan ve Reyhanoğlu caddeleri, Borkay Tekstil, Liman, Limon ve Barış sokaklara elektrik verilemeyecek.

Kadıköy'de yarın 09.00-17.00'da Acıbadem Mahallesi, Acıbadem Caddesi, Uhuvet, Kuyulu, İkbaliye, Nahitbey, Tur, Pomak, Ulusluk, Yeniyol ve Köftüncü sokaklar, Atabay İlaç Fabrikası, 25 Mayıs'ta Caferağa Mahallesi, Moda ve Dr. Esat Işık caddeleri ile Mektep, Bostan, Yusuf Kamilpaşa, Ferittek, Fazılpaşa, Lütfi Bey, Yeni Fikir, Gündoğdu, Yaverbey, Muratbey, Neşe ve Leylek sokaklar, 26 Mayıs'ta Osmanağa Mahallesi, Söğütlüçeşme ve Bahariye caddeleri, Altıyol, Caferağa Mahallesi, adliye binası, İleri, Sokullu, Hacı Şükür, Kadife, Canan, Şair Nefi, Ağabey sokaklar ve civarında enerji kesintisi uygulanacak.

Tuzla'da 24 Mayıs'ta 09.00-17.00'da Orhanlı Anadolu ve Orta mahalleler, İzopur, Aktepe Sanayi Sitesi, Genç Makine, Metay Yapı, Tepeören Yolu, Reckıtt Benkıser, Anadolu Eco Park'ta kesinti yapılacak. Üsküdar'da 25 Mayıs'ta 09.00-17.00'da, Kandilli Şampiyon Sporcular Sitesi, Rasathane, Demirevler Sitesi, Adile Sultan Sarayı, Ayışığı Evleri Ömürtepe Yokuşu, Rasathane Caddesi, Adatepe Sokak, Fatih Üniversitesi El sanatları Fakültesi'ne elektrik verilemeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler