1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İstanbul`da elektrik kesintisi

İstanbul`da elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü - İstanbul'da Kartal, Pendik, Sancaktepe ve Bostancı bölgelerinin bazı kısımlarında 3 ve 6 Ağustos tarihlerinde elektrik kesintisi...

İstanbul`da elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü - İstanbul'da Kartal, Pendik, Sancaktepe ve Bostancı bölgelerinin bazı kısımlarında 3 ve 6 Ağustos tarihlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

AYEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, hizmet bölgesinde bulunan bazı trafo merkezlerinde bakım ve onarım yapılacağından Kartal, Pendik, Sancaktepe ve Bostancı'da 3 ve 6 Ağustos tarihlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Elektrik kesintisi uygulanacak bölgeler ise şöyle;

Sancaktepe'de 6 Ağustos tarihinde 09.00 - 17.00 saatleri arasında; Çekmeköy Kirazlıdere Mahallesi Askeri Hava Lojmanları, Kışla Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi ve bağlı sokakları, Sabancı ve Ekşioğlu Konutları, Cumhuriyet Mahallesi Hisar Evleri, Kültür Caddesi ve bağlı sokakları, Sultangazi Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi, Carrefoursa.

Kartal'da 6 Ağustos tarihinde 09.00-15.00 saatleri arasında; Maltepe Cemalbey Caddesi, Irmak Sokak, Hürriyet Sokak civarı, Maltepe Bağdat Caddesi Esenyurt Sokak Orkide Sokak civarı, Bağdat Caddesi Soner Sokak, 2.ilkokul Sokak, Sümbül Sokak civarı, Bağlarbaşı Kooperatif Caddesi, Akil Muhtar Sokak, Santral Sokak, Ihlamur Sokak civarı, Altayçeşme Mahallesi Samanyolu Sokak, DAP Yapı Blokları, İnönü Caddesi, Gülyolu Sokak, Sümbül Sokak civarı, Altayçeşme Seri Sokak Yasemin Sokak civarı.

Pendik'te 09.00-15.00 saatleri arasında; Uğur Mumcu Mahallesi Yayalar Caddesi, Lale Sokak ve civarı, Uğur Mumcu Mahallesi Bilimkent Kooperatif ve civarı.

Bostancı'da 3 Ağustos tarihinde 09.00-14.00 saatleri arasında; Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Uslu Caddesi, Çayıryolu Sokak, Dutluk Sokak ve Asmalı Sokak'ta elektrik kesintisi yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler