1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İstanbul’da yaygın elektrik kesintileri

İstanbul’da yaygın elektrik kesintileri

Enerji Günlüğü - İstanbul’un birçok ilçesinde elektrik kesintileri uygulanıyor. Peki elektrikler neden kesildi? BEDAŞ, kesintilerin, iletim şebekesinden...

İstanbul’da yaygın elektrik kesintileri

Enerji Günlüğü - İstanbul’un birçok ilçesinde elektrik kesintileri uygulanıyor. Peki elektrikler neden kesildi? BEDAŞ, kesintilerin, iletim şebekesinden yeterli elektrik alınamayışı olduğunu duyurdu.  

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ’den (BEDAŞ) yapılan açıklamada, yurt genelinde meydana gelen olumsuz hava şartları nedeniyle Ulusal Elektrik Şebekesi’nden (TEİAŞ) yeteri kadar elektrik alınamadığı belirtildi. Bu nedenle BEDAŞ görev bölgesinde elektrik kesintileri uygulandığı, kesintiden Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Fatih, Bağcılar, Sultangazi, Güngören, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Beylikdüzü, Küçükçekmece, Bakırköy ve Eyüp ilçelerinin etkilendiği kaydedildi.

BEDAŞ'ın açıklamasında “Ulusal Elektrik Şebekesi’nden enerji gelene kadar kesintiden etkilenen bölgelerin mağdur olmaması için BEDAŞ tüm kaynakları seferber ederek çeşitli bölgelerden aktarmak suretiyle kademeli olarak elektrik sağlayacaktır” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler