1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. İstanbullular doğalgazı E-Devlet’ten alabilecek

İstanbullular doğalgazı E-Devlet’ten alabilecek

Enerji Günlüğü - İstanbul’da doğalgaz abonesi olmak isteyenler ve mevcut sözleşmelerini feshetmek isteyenler, bu işlemleri masa başında kendileri yapabilecek....

İstanbullular doğalgazı E-Devlet’ten alabilecek

Enerji Günlüğü - İstanbul’da doğalgaz abonesi olmak isteyenler ve mevcut sözleşmelerini feshetmek isteyenler, bu işlemleri masa başında kendileri yapabilecek.  

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir iştiraki olan İGDAŞ, E-Devlet Kapısı’nda (www.turkiye.gov.tr) dört hizmetle yerini aldı. Yeni uygulamayla İstanbullular, doğalgaz ile ilgili hem yeni sözleşme hem de fesih başvurularını E-Devlet Kapısı’ndan yapabilecek. Ayrıca İGDAŞ abonelik ve fatura sorgulamaları da artık E-Devlet Kapısı’nda mümkün.

ÇEVİK: TASARRUF KAPISI 

İGDAŞ Genel Müdürü Mehmet Çevik, “Bilişim ve iletişim teknolojilerindeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Kullanıcı dostu bir web sitemiz var ve tüm hizmetlerimizi orada online takip etmek, işlemleri gerçekleştirmek mümkün. Artık abonelerimize, dört hizmetimizi E-Devlet Kapısı’nda da rahatça, hızlı ve güvenli bir biçimde gerçekleştirme imkânı sunuyoruz” dedi. Çevik, 31 milyonun üzerinde kullanıcısı bulunan E-Devlet hizmetinin zamanın yanı sıra ülke ekonomisine ve vatandaşlara da her yıl milyarlarca lira tasarruf imkânı da sağlıyor. Bu kapı, tasarruf kapısı ve İGDAŞ olarak biz de E-Devlet Kapısı’nda yerimizi almanın, tasarrufta payımızın olmasının mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

6 MİLYON ABENEYE KOLAYLIK

İstanbul’da 6 milyonun üzerinde aboneye hizmet veren İGDAŞ, Türkiye’de konutlarda tüketilen doğalgazın yüzde 37’sini İstanbul’da dağıtıyor. Şirket, 2005 tarihinden bu yana, abonelerine bütün işlemlerini https://internetsubesi.igdas.com.tr adresinden online olarak yapma imkanı sunuyor. Bağımsız araştırma şirketlerinin anket çalışmaları sonucu yüzde 96 müşteri memnuniyeti oranı elde eden İGDAŞ, teknolojide yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor ve uygulamalarına dahil ediyor. İGDAŞ bu çerçevede şimdi de işlemlerinden dördünü E-Devlet Kapısı’nda da erişilebilir hale getirdi. 

HUKUKİ BAĞLAYICILIĞI VAR

İnternet erişimi olan her yerden, kimlik doğrulaması ile dijital kamu hizmetlerinin gerçekleştirilebildiği E-Devlet Kapısı 2008 yılında 22 hizmetle devreye alınmıştı. Bugün bin 754 elektronik hizmetin yer aldığı E-Devlet Kapısı üzerinden yapılan resmi işlemler yasal geçerliliğe, yani hukuki bağlayıcılığa da sahip.

Önceki ve Sonraki Haberler