1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İSTE elektrikli taşıt uzmanı 3 öğretim görevlisi arıyor

İSTE elektrikli taşıt uzmanı 3 öğretim görevlisi arıyor

İSTE, elektrikli taşıt uzmanı 3 kişiyi öğretim görevlisi olarak işe alacak. 

İSTE elektrikli taşıt uzmanı 3 öğretim görevlisi arıyor

Enerji Günlüğü - İSTE, elektrikli taşıt uzmanı 3 kişiyi öğretim görevlisi olarak işe alacak. 

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörlüğü, İskenderun Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü’ne bağlı Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programında ders vermek üzere görevlendireceği 3 öğretim görevlisini işe alacak. 

Söz konusu kadrolardan birine başvurmak için Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik Eğitimi, Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Elektrik Öğretmenliği, Elektronik Öğretmenliği veya Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak ve bu bölümlerin birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak gerekiyor. 

Diğer bir kadro için ise Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik Eğitimi, Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Elektrik Öğretmenliği, Elektronik Öğretmenliği veya Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak ve bu bölümlerin birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak gerekiyor. 

Üçüncü kadro için başvurmak isteyenlerin de Enerji Sistemleri Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği, Makine Eğitimi, Mekatronik Eğitimi, Enerji Öğretmenliği, Mekatronik Öğretmenliği, Otomotiv Öğretmenliği veya Tasarım ve Konstrüksiyon Öğretmenliği bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak ve bu bölümlerin birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak gerekiyor. 

Başvurular, en geç 22 Mayıs 2020 günü mesai bitimine kadar, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, İskenderun Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Sarımazı Yolu Üzeri (5. km), Belen, Hatay adresine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler