1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İSTE enerji uzmanı bir profesör ve bir doktor arıyor

İSTE enerji uzmanı bir profesör ve bir doktor arıyor

İskenderun Teknik Üniversitesi, petrol uzmanı bir profesör ile otomotiv yakıtları alanında uzman bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak.

İSTE enerji uzmanı bir profesör ve bir doktor arıyor

Enerji Günlüğü - İskenderun Teknik Üniversitesi, petrol uzmanı bir profesör ile otomotiv yakıtları alanında uzman bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak. 

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümüne bağlı Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Anabilim Dalında görev vereceği profesör unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların doçent unvanını Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği veya Kimya Mühendisliği alanında almış olmaları; distilasyon, termodinamik ve sondaj çamurları konularında çalışmalar yapmış olmaları ve SCI/SCI-E indeksli dergilerde en az 15 yayın yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite; İskenderun Meslek Yüksekokulu, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümüne bağlı Otomotiv Teknolojisi Programında görevlendireceği doktor unvanlı bir kişiyi de öğretim üyesi olarak işe almak istiyor. 

Doktor kadrosuna başvuracak olanların doktor unvanını Otomotiv Mühendisliği veya Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında almış olmaları; yakıt hücreleri üzerine çalışmalar yapmış olmaları ve SSCI/SCI/SCI-E indeksli dergilerde en az 5 yayın yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 09 Kasım 2022 günü mesai sonuna kadar; profesör kadrosu için İSTE Personel Dairesi Başkanlığına; doktor kadrosu için İskenderun Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne şahsen yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler