1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İSTE hibrid araç uzmanı öğretim görevlisi alacak

İSTE hibrid araç uzmanı öğretim görevlisi alacak

İSTE, hibrid ve elektrikli taşıtlar alanında uzmanlaşmış bir kişiyi öğretim görevlisi olarak işe alacak. 

İSTE hibrid araç uzmanı öğretim görevlisi alacak

Enerji Günlüğü - İSTE, hibrid ve elektrikli taşıtlar alanında uzmanlaşmış bir kişiyi öğretim görevlisi olarak işe alacak. 

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörlüğü, İskenderun Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü’ne bağlı Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programında çalıştırmak üzere bir kişiyi öğretim görevlisi olarak işe alacak. 

Adayların Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik Eğitimi, Elektrik Öğretmenliği veya Elektronik Öğretmenliği bölümlerinden lisans derecesi almış olmaları; bu alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış olmaları ve belgelendirmek kaydıyla lisans eğitiminden sonra yükseköğretim kurumlarında en az 3 yıl ders verme deneyimine sahip olmaları gerekiyor. 

Başvurular, en geç 10 Eylül 2020 günü mesai bitimine kadar, İSTE İskenderun Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Sarımazı Yolu Üzeri, 5. Km, Belen, Hatay adresine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler