1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İşte YEDAŞ`a göre bölgesindeki en iyi üreticiler

İşte YEDAŞ`a göre bölgesindeki en iyi üreticiler

Enerji Günlüğü - YEDAŞ, ‘İşin İyisi Sizden, Enerjisi Bizden’ Projesi kapsamında Ladikli lezzet erbabı ustalarından sonra Çorum, Ordu, Sinop ve Amasya...

İşte YEDAŞ`a göre bölgesindeki en iyi üreticiler

Enerji Günlüğü - YEDAŞ, ‘İşin İyisi Sizden, Enerjisi Bizden’ Projesi kapsamında Ladikli lezzet erbabı ustalarından sonra Çorum, Ordu, Sinop ve Amasya illerinden ‘En İyi Üreticileri’ seçti.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş, Türkiye’de ilk kez geniş kapsamda, uluslararası ölçekte dikkate değer, hayatın her alanına dokunan 14 farklı KSS projesiyle bölgenin enerjisine enerji katıyor. Samsun’un Ladik İlçesi’nde her yıl düzenlenen Geleneksel Ladik Akdağ Şenlikleri kapsamında ilçedeki ‘Mutfağın ustası, Ladik’in lezzet erbabıyım’ diyen tüm ustaları ödüllendirerek ‘İşin İyisi Sizden, Enerjisi Bizden’ Projesi’nin startını veren YEDAŞ, Çorum, Ordu, Sinop ve Amasya illerinde de ‘En İyi Üreticileri’ seçti.

4 İLDE ÜRETİCİLER DESTEKLENDİ

Boyabat Panayırı’nda “En İyi Sırık Kebabı” ustalarını, Ordu İl Tarım Müdürlüğü tarafından kivi üretimini geliştirmek üzere başlatılan “İyi Tarım Uygulaması” Projesi kapsamında kivi üreticilerini, Amasya Taşova Kültür ve Çiçek Bamyası Festivali’nde “En İyi Bamya” yetiştiricilerini ve Çorum İlinde de ‘Oğuzlar 77 En İyi Ceviz’ üreticileri ödüllendirildi. ‘İşin İyisi Sizden, Enerjisi Bizden’ Projesi’ne Ladik Akdağ Şenlikleri’nde düzenlenen yöresel yemek yarışmasıyla hayat verdiklerini belirten YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, “Çorum’da, Ordu’da, Amasya ve Sinop illerinde de en iyi üreticileri seçtik.Bizim için birinci ya da üçüncü yok. Bizler üreticiyi teşvik etme noktasında buradayız” dedi.

KSS PROJELERİMİZ ‘SÜRDÜRÜLEBİLİR’

Genel Müdür Türkoğlu, “Bölgemizdeki üreticilerin desteklenmesi, YEDAŞ’ın “İşin İyisi Sizden, Enerjisi Bizden” kurumsal sosyal sorumluluk yaklaşımıyla örtüşmektedir. Biz sadece elektrik dağıtımı yapan bir şirket olmadığımızı, bölgemizde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde gerek üreticiler, gerekse ev hanımları ve öğrencilere yönelik uyguladığımız Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleriyle kanıtlıyoruz. 2012 yılında başlattığımız ve ‘Bir Bölgesel Sürdürülebilir Kalkınma Hareketi’ mottasıyla sürdürdüğümüz projelerimiz 2015 yılına kadar devam edecek. Bölgemizin ihtiyaçlarına tercüman oluyoruz. 14 Kurumsal Sosyal Sorumluluk projelerinin aldığı ödüller, elbette bizleri sevindirdiği kadar, bölge insanının da tam notunu alıyor” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler