1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İstiklal Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı 2 doktor alacak

İstiklal Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı 2 doktor alacak

İstiklal Üniversitesi, enerji sistemleri uzmanı 2 doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak.

İstiklal Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı 2 doktor alacak

Enerji Günlüğü - İstiklal Üniversitesi, enerji sistemleri alanında uzmanlaşmış, doktor unvanlı 2 kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi, Elbistan Mühendislik Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalında görev vereceği, doktor unvanlı 2 kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Kadrolardan biri için başvuracak olanlarda yüksek lisans ve doktora eğitimlerini enerji sistemleri mühendisliği alanında yapmış olma; en az 7 yıl yüksek öğretim kurumlarında çalışmış olma; dikey eksenli rüzgar türbinlerinde hidrojen üretimi, optimizasyon, ekserji analizi ve termal enerji depolama konularında çalışmalar yapmış olma şartları aranacak. 

Diğer kadroya başvuracak adayların ise lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimlerini enerji sistemleri mühendisliği alanında yapmış olmaları; yükseköğretim kurumlarında en az 7 yıl çalışmış olmaları; fotovoltaik termal, kızılötesi film, değişken devirli kompresör ve doğal soğutucu akışkan konularında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 01 Eylül 2023 günü gece yarısına kadar İstiklal Üniversitesine ait web sitesi üzerinden online olarak yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler