1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Istrade 2016 bu yıl ilk defa düzenlenecek

Istrade 2016 bu yıl ilk defa düzenlenecek

Enerji Günlüğü - Enerji Ticareti ve Tedariği Zirvesi Istrade 2016 Türkiye Enerji Zirvesi bünyesinde ilk kez bu yıl düzenlenecek.Enerji Ticareti ve Tedariği...

Istrade 2016 bu yıl ilk defa düzenlenecek

Enerji Günlüğü - Enerji Ticareti ve Tedariği Zirvesi Istrade 2016 Türkiye Enerji Zirvesi bünyesinde ilk kez bu yıl düzenlenecek.

Enerji Ticareti ve Tedariği Zirvesi Istrade 2016 Türkiye Enerji Zirvesi bünyesinde ilk kez bu yıl 31 Mart - 1 Nisan 2016 tarihleri arasında İstanbul Shangri-La Bosphorus Oteli'nde düzenlenecek.

Istrade 2016'da enerji arzı ve ticaretinin zorlukları, gelişmeleri, beklentileri uzman kişiler tarafından tartışılacak. Ulusal ve uluslararası katılımcılar ile ziyaretçiler, Türkiye ve bölgesel ülkelerde yer alan hükümetler ve kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey isimleri zirveye katılacak.

İki gün boyunca devam edecek olan organizasyon TÜSİAD, TOBB, ELDER, ETD, PETFORM, EÜD, GAZBİR, GAZTED gibi Türkiye'nin önde gelen sivil toplum kuruluşları tarafından destekleniyor.

PANEL KONULARI

Etkinlikte düzenlenecek paneller, enerji yatırımları ve liberalleşme, enerji borsaları, enerji ve gaz ticareti, talep tarafı yönetimi ve kapasite piyasaları, risk yönetimi, enerji finansmanı, ticaretin yasal sorunları ve diğer enerji emtiaları ticaretine odaklanacak.

ENERJİ TİCARETİ ÖDÜLLERİ VERİLECEK

Istrade 2016 kapsamında Zirve Gala yemeğiyle birlikte düzenlenecek 'Enerji Ticareti Ödülleri' beş farklı kategoride verilecek. Bu kategoriler şöyle: En iyi Borker, En iyi servis sağlayıcı, Enerji Ticaret Şirketi, Parakende Satış Şirketi ve Katma Değer Yaratan Enerji Şirketi.

Önceki ve Sonraki Haberler