1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. İtalya’da hidrojen zirvesi

İtalya’da hidrojen zirvesi

Mayıs ayı başında İtalya’da düzenlenecek konferansta hidrojen enerjisi ile ilgili son gelişmeler ve fırsatlar tartışılacak.

İtalya’da hidrojen zirvesi

Enerji Günlüğü - Yenilenebilir enerji ve hidrojen ile ilgili son  gelişmeler, 2-4 Mayıs tarihleri arasında İtalya’da düzenlenecek World Hydrogen & Renewables Italy zirvesinde masaya yatırılacak. 

Konferans, yenilenebilir enerji ve hidrojen enerjisi alanında çalışan profesyonelleri biraraya getirecek. Endüstride meydana gelen son trendlerin, teknolojilerin ve stratejilerin tartışılacağı World Hydrogen & Renewables Italy Konferansı’nda, Avrupa’daki uygulama alanları incelenecek. 

İnteraktif tartışma oturumlarının ve atölye çalışmalarının da yer alacağı zirve sırasında katılımcıların  bağlantılar kurmasına imkan sağlanacak.

Konferansın hedefleri arasında İtalyan enerji pazarıyla ilgili önemli noktaları anlamak, önümüzdeki yıllar için yatırım ve yol planlarını gözden geçirmek, uzun dönemli batarya-depolama çözümlerini tartışmak, önde gelen hidrojen ekonomilerinden İtalya’nın potansiyelini keşfetmek ve bölgedeki projeleri incelemek yer alıyor. 

World Hydrogen & Renewables Italy Konferansı, 2-4 Mayıs tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde bulunan Rosa Grand Milano Oteli’nde gerçekleşecek.

Önceki ve Sonraki Haberler