1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İTÜ enerji alanında 7 araştırma görevlisi alacak

İTÜ enerji alanında 7 araştırma görevlisi alacak

İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği ve Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği ile Enerji Enstitüsü’nde görevlendireceği toplam 7 araştırma görevlisi arıyor. 

İTÜ enerji alanında 7 araştırma görevlisi alacak

Enerji Günlüğü - İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği ve Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği ile Enerji Enstitüsü’nde görevlendireceği toplam 7 araştırma görevlisi arıyor. 

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Elektrik-Elektronik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği Bölümü’nde çalıştırmak üzere 3 kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Adayların Elektrik Mühendisliği alanında lisans derecesine sahip olmaları ve Elektrik Mühendisliği Bölümünde tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmaları gerekiyor. 

İTÜ ayrıca Maden Fakültesi’ne bağlı Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü’nde çalışacak 2 araştırma görevlisi daha alacak. 

Petrol ve doğalgaz konusunda çalışacak adayların, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği’nde tezli yüksek lisans ya da doktora programında öğrenim görüyor olmaları gerekiyor. 

Enerji Enstitüsü de Yenilenebilir Enerji Bölümünde görevlendireceği 2 kişiyi yine araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Yenilenebilir Enerji Bölümü için başvuracak adayların üniversitelerin Makine veya Elektrik Mühendisliği Programlarından mezun olmaları; Enerji Enstitüsü Enerji Bilim ve Teknoloji Programı ya da eşdeğer tezli yüksek lisans veya doktora programlarından birinde öğrenim yapıyor olmaları bekleniyor. 

Başvurular, en geç 10 Ağustos 2020 günü mesai bitimine kadar, ilgili fakülte dekanlığına veya enstitü müdürlüğüne, şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler