1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İTÜ Enerji Enstitüsü 3 hoca arıyor

İTÜ Enerji Enstitüsü 3 hoca arıyor

İTÜ Enerji Enstitüsü biri nükleer uzmanı, biri yenilenebilir enerji uzmanı 2 araştırma görevlisi ile yenilenebilir enerji uzmanı bir öğretim görevlisini işe alacak. 

İTÜ Enerji Enstitüsü 3 hoca arıyor

Enerji Günlüğü - İTÜ Enerji Enstitüsü biri nükleer uzmanı, biri yenilenebilir enerji uzmanı 2 araştırma görevlisi ile yenilenebilir enerji uzmanı bir öğretim görevlisini işe alacak. 

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörlüğü, Enerji Enstitüsüne bağlı Nükleer Araştırmalar Anabilim Dalında görevlendireceği bir kişiyi araştırma görevlisi olarak şişe alacak. 

Adayların Nükleer Enerji Mühendisliği mezunu olmaları; nükleer alanda ve radyasyon bilim ve teknolojileri alanlarında tezli yüksek lisans yapıyor olmaları gerekiyor. 

İTÜ, Enstitünün Yenilenebilir Enerji Anabilim Dalı için de bir araştırma görevlisi ile bir öğretim görevlisi alacak. 

Araştırma görevlisi kadrosuna başvuracak olanların Elektrik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği lisans programı mezunu olmaları ve Enerji Bilim ve Teknoloji, Elektrik Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği programlarında tezli yüksek lisans veya doktora öğrenimi yapıyor
Olmaları gerekiyor. 

Öğretim görevlisi kadrosuna başvuracak adayların ise Elektrik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği lisans mezunu olmaları ve bu alanlarda tezli yüksek lisans yapmış olmaları bekleniyor. 

Başvurular en geç 25 Ağustos 2021 günü mesai saati sonuna kadar, İTÜ Ayazağa Kampüsü, Enerji Enstitüsü Müdürlüğüne, şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler