1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İTÜ enerji hocaları alacak

İTÜ enerji hocaları alacak

Enerji Günlüğü - İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), madencilik ve elektrikle ilgili birimlerde görevlendirilmek üzere öğretim üyeleri alacak.İTÜ...

İTÜ enerji hocaları alacak

Enerji Günlüğü - İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), madencilik ve elektrikle ilgili birimlerde görevlendirilmek üzere öğretim üyeleri alacak.

İTÜ Rektörlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, Üniversite'nin çeşitli fakültelerinde daimi kadroda istihdam edilek üzere öğretim üyeleri alınacak.

Elektrik-Elektronik Fakültesi Elektrik Bölümü'nde doçençlik kadrosuna alınacak 1 öğretim üyeliği için başvuracak adaylarda, elektrik enerji sistemlerinde modelleme ve sinyal analizi alanında çalışmaları olma şartı aranıyor.

MADENCİLİK'TE 2 PROFESÖR 2 DOÇENT

Maden Fakültesi'nin Maden Mühendisliği ve Jeoloji Mühendisliği bölümlerine birer adet doçent, Jeofizik Mühendisliği ile Cevher Hazırlama Mühendisliği bölümlerine de birer profesör alınacak.

Maden Mühendisliği bölümündeki doçentlik kadrosuna başvuracakların maden ve tünel mekanizasyonu alanında çalışmaları olması gerekiyor.

Jeofizik Mühendisliği bölümünde görevlendirilmek için ise isteklilerde deniz sismiği alanında çalışmaları olması şartı aranıyor.

Jeoloji Mühendisliği doçentlik kadrosu için başvuracak adayların ise deniz jeolojisi-karot sedimantolojisi alanında çalışmaları olması şart.

Maden Fakültesi'nin Cevher Hazırlama Mühendisliği bölümünde profesor olarak istihdam edilmek üzere başvuracak adaylar için ise sülfürlü cevherlerin flotasyonu ve peletleme konularında çalışmış olma şartı bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler