1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İTÜ enerji uzmanı 11 akademisyeni işe alacak

İTÜ enerji uzmanı 11 akademisyeni işe alacak

İTÜ, enerji alanında uzmanlaşmış 10 araştırma görevlisi ile bir öğretim görevlisini işe alacak.

İTÜ enerji uzmanı 11 akademisyeni işe alacak

Enerji Günlüğü - İTÜ, bağlı enstitü ve fakültelerinde görevlendirmek üzere enerji alanında uzmanlaşmış 10 araştırma görevlisi ile bir öğretim görevlisini işe alacak. 

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Elektrik Elektronik Fakültesine bağlı Elektrik Mühendisliği Anabilim dalında görevlendirmek üzere, 3 kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. Adayların Elektrik Mühendisliği ya da Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans mezunu olmaları ve Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği programlarından birinde tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmaları gerekiyor. 

MADEN FAKÜLTESİNE 2 ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALINACAK
Üniversite, Maden Fakültesine bağlı Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Anabilim Dalı için de bir araştırma görevlisi alacak. Bu kadroya başvuracak olanların Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği programında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmaları gerekiyor. 

İTÜ Maden Fakültesine bağlı Cevher Hazırlama Mühendisliği Anabilim Dalına da bir araştırma görevlisi alınacak. Bu kadroya başvurmak isteyenlerin Cevher Hazırlama Mühendisliği programında tezli yüksek lisans yapıyor olmaları gerekiyor. 

ENERJİ ENSTİTÜSÜNE 5 ARAŞTIRMACI VE BİR ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
Üniversite, Enerji Enstitüsüne bağlı Enerji Planlaması ve Yönetimi Anabilim Dalında çalıştıracağı 2 araştırma görevlisi de alacak. Bu kadrolara başvuracak olanların Elektrik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği veya Makine Mühendisliği programlarından birinde lisans mezunu olmaları ve Enerji Bilim ve Teknoloji programında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmaları bekleniyor. 

Enstitüye bağlı Yenilenemeyen Konvansiyonel Enerji Anabilim Dalı içinde bir araştırma görevlisi alınacak. Bu kadroya aday olacaklar için; Makina Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği veya Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği programlarından birinde lisans mezunu olmaları ve bu programlarda veya Enerji Bilim ve Teknoloji programında tezli yüksek lisans yapıyor olmaları şartları getirildi. 

Enerji Enstitüsüne bağlı Nükleer Araştırmalar Anabilim Dalında da bir araştırma görevlisi istihdam edilecek. Nükleer Araştırmalar Anabilim Dalında çalışmak isteyenlerin Temel Fen Bilimleri, Doğa Bilimleri veya Mühendislik programlarından birinde lisans mezunu olmaları ve Nükleer Enerji Mühendisliği veya Radyasyon Bilim ve Teknolojisi programında tezli yüksek lisans yapıyor olmaları gerekiyor.

Nükleer Araştırmalar Anabilim Dalına bir de öğretim görevlisi alınacak. Bu kadroya başvuracak olanların Nükleer Enerji alanında doktora yapmış olmaları ve Nükleer Reaktör veya Nükleer Santral Tasarımı alanında belgelendirmek kaydıyla en az 5 yıl deneyime sahip olmaları gerekiyor. 

Son olarak; Enstitünün Yenilenebilir Enerji Anabilim Dalında çalışacak bir araştırma görevlisi daha işe alınacak. Bu kadroya başvurmak isteyenlerin Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Makine Mühendisliği lisans programı mezunu olmaları ve Enerji Bilim ve Teknolojisi, Elektrik Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Makina Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği programlarından birinde tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmaları isteniyor.

Başvurular en geç 12 Ağustos 2022 günü mesai sonuna kadar, kadrosu ilan edilen birime şahsen veya posta ile yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler