1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İTÜ enerji uzmanı 2 doçent ile bir madencilik doktoru arıyor

İTÜ enerji uzmanı 2 doçent ile bir madencilik doktoru arıyor

İTÜ, güneş paneli uzmanı bir doçent, nükleer uzmanı bir doçent ve madencilik uzmanı bir doktoru işe alacak.

İTÜ enerji uzmanı 2 doçent ile bir madencilik doktoru arıyor

Enerji Günlüğü - İTÜ, biri güneş paneli uzmanı, diğeri nükleer uzmanı 2 doçent ile madencilik alanında uzman bir doktoru öğretim üyesi kadrosuyla işe alacak. 

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörlüğü, Elektrik Elektronik Fakültesine bağlı Elektrik Mühendisliği Bölümü için doçent unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların fotovoltaik paneller ve aktif harmonik filtreler üzerine çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

İTÜ, Enerji Enstitüsüne bağlı Nükleer Araştırmalar Anabilim Dalında görevlendirmek üzere, yine doçent unvanlı bir öğretim üyesi daha alacak. 

Enerji Enstitüsündeki kadroya başvuracak olanların Monte Carlo ve hesaplamalı akışkanlar dinamiği yöntemlerini kullanarak küçük modüler reaktörler ve araştırma reaktörleri konularında çalışmalar yürütmüş olması gerekiyor. 

Üniversite, Maden Fakültesinin Maden Mühendisliği Bölümünde görev vermek istediği doktor unvanlı bir kişiyi de istihdam edecek. 

Doktor kadrosuna başvuracak olanların, kazı mekaniği ve zemin şartlandırma konularında çalışmalar yapmış olmaları bekleniyor. 

Başvurular, en geç 18 Aralık 2023 günü gece yarısına kadar, İTÜ’ye ait web sitesi üzerinden elektronik olarak yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler