1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İTÜ enerji uzmanı 3 araştırma görevlisi alacak

İTÜ enerji uzmanı 3 araştırma görevlisi alacak

İstanbul Teknik Üniversitesi; enerji planlama, yenilenemeyen enerji ve yenilenebilir enerji alanlarında çalışmak üzere 3 araştırma görevlisini işe alacak. 

İTÜ enerji uzmanı 3 araştırma görevlisi alacak

Enerji Günlüğü - İstanbul Teknik Üniversitesi; enerji planlama, yenilenemeyen enerji ve yenilenebilir enerji alanlarında çalışmak üzere 3 araştırma görevlisini işe alacak. 

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörlüğü, Enerji Enstitüsüne bağlı Enerji Planlaması ve Yönetimi Anabilim Dalında çalışacak bir araştırma görevlisi alacak. 

Adayların Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği veya Endüstri Mühendisliği lisans mezunu olmaları; Enerji Bilim ve Teknoloji alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmaları gerekiyor. 

Enstitü’nün Yenilenemeyen Konvansiyonel Enerji Anabilim Dalına ve Yenilenebilir Enerji Anabilim Dalına da birer araştırma görevlisi alınacak. 

Yenilenemeyen Konvansiyonel Enerji Anabilim Dalı için başvuracak adayların Mühendislik lisans programlarının birinden 4 yıllık lisans mezunu olmaları; Makine Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği veya Konvansiyonel Enerji alanlarında tezli yüksek lisans yapıyor olmaları gerekiyor. 

Yenilenebilir Enerji Anabilim Dalı için başvuracak olanlardan ise; Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Makine Mühendisliği lisans programı mezunu olmaları; Enerji Bilim ve Teknoloji, Elektrik Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği programlarının birinde tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmaları bekleniyor. 

Başvurular en geç 19 Kasım 2021 günü mesai sonuna kadar, İTÜ Enerji Enstitüsü, Ayazağa Kampüsü, İstanbul adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler