1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İTÜ enerji uzmanı 3 öğretim üyesi alacak

İTÜ enerji uzmanı 3 öğretim üyesi alacak

İTÜ, bir petrol ve doğalgaz profesörü ile yenilenebilir enerji uzmanı bir doçent ve bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak.

İTÜ enerji uzmanı 3 öğretim üyesi alacak

Enerji Günlüğü - İTÜ, bir petrol ve doğalgaz profesörü ile yenilenebilir enerji uzmanı bir doçent ve bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak. 

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Maden Fakültesine bağlı Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümünde görev vermek üzere profesör unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Profesör kadrosuna başvuracak olanların rezervuar mühendisliği üretim ve artırma yöntemleri konularında çalışmalar yapmış olması gerekiyor. 

Üniversite, Enerji Enstitüsüne bağlı Yenilenebilir Enerji Anabilim dalında görevlendirmek üzere bir doçent ile bir doktoru da öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Doçent kadrosuna başvuracak olanların ayırma prosesleri ve çevresel sürdürülebilir süreçler konularında çalışmalar yapmış olmaları; doktor kadrosuna başvuracakların ise enerji verimliliği ve hibrit elektrikli araçlarda elektrik makineleri üzerine çalışmalar yapmış olması isteniyor.

Başvurular en geç 28 Eylül 2023 günü gece yarısına kadar, İstanbul Üniversitesi'ne ait web sitesi üzerinden online olarak yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler