1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İTÜ, enerjiyle ilgili bölümlere öğretim üyeleri arıyor

İTÜ, enerjiyle ilgili bölümlere öğretim üyeleri arıyor

Enerji Günlüğü - İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektrik Elektronik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü'nde istihdam edilmek üzere doçent alacak. İTÜ...

İTÜ, enerjiyle ilgili bölümlere öğretim üyeleri arıyor

Enerji Günlüğü - İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektrik Elektronik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü'nde istihdam edilmek üzere doçent alacak. 

İTÜ Rektörlüğü'nden yapılan duyuruya göre, üniversitenin bazı fakülte ve bölümlerine öğretim üyeleri alınacak.

Elektrik-Elektronik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü'nde istihdamedilmek üzere elektrik makinalarında ısı transferi alanında bilimsel çalışmalar yapmış bir adet doçent istihdam edilecek.

İnşaat Fükültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü için de hidrolik alanında çalışmalar yapmış adaylar arasından bir profesör alınacak. Aynı Fakülte'nin Geomatik Mühedisliği Bölümü'nde de jeodezi alanında çalışmalar yapmış bir profesör ile fiziksel jeodezi ve uzaktan algılama alanlarında bilimsel çalışmalar yapmış birer adet doçent istihdam edilecek.

Öğretim üyesi aranan kadrolar arasında İTÜ Maden Fakültesi Jeofizik Bölümü'nde iki profesörlük ile Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü'ndeki bir adet doçent kadrosu da bulunuyor.

Ayrıca Makina Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü için de bir doçent aranıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler