1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İYTE enerji uzmanı doktor ve araştırma görevlisi alacak

İYTE enerji uzmanı doktor ve araştırma görevlisi alacak

İYTE, petrol ve doğalgaz uzmanı bir doktor ile enerji sistemleri uzmanı bir araştırma görevlisi alacak. 

İYTE enerji uzmanı doktor ve araştırma görevlisi alacak

Enerji Günlüğü - İYTE, petrol ve doğalgaz uzmanı bir doktor ile enerji sistemleri uzmanı bir araştırma görevlisi alacak. 

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesine bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalında görev vereceği doktor unvanlı bir kişiyi, öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların petrol ve doğal gaz mühendisliği programında doktora derecesine sahip olmaları; laboratuvar ölçekli akış deneyleri ve çok ölçekli görüntüleme ve reaktif transport modelleme konularında araştırma deneyimine sahip olmaları; belirtilen disiplinlerdeki uluslararası dergilerde makale yayınlatmış olmaları ve yurtdışında deneyimli olmaları gerekiyor. 

Enstitü ayrıca, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalında çalışacak bir de araştırma görevlisi arıyor. 

Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuracak adayların ALES sayısal puan türünden en az 70 almış olmaları ve enerji alanlarından birinde tezli yüksek lisans yapıyor olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 08 Kasım 2021 günü mesai saati sonuna kadar yapılacak. Doktor kadrosuna başvuracak olanlar İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığına, şahsen; araştırma görevlisi kadrosuna başvuranlar ise Mühendislik Fakültesi Dekanlığına şahsen veya postayla yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler