1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. İzdemir Enerji Santrali-II projesi halkın görüşünde

İzdemir Enerji Santrali-II projesi halkın görüşünde

Enerji Günlüğü - İzdemir'in Aliağa'da bulunan İzdemir Enerji Santrali-II (350 MWE) ikinci ünite ilavesi projesine ait ÇED Raporu halkın görüşüne...

İzdemir Enerji Santrali-II projesi halkın görüşünde

Enerji Günlüğü - İzdemir'in Aliağa'da bulunan İzdemir Enerji Santrali-II (350 MWE) ikinci ünite ilavesi projesine ait ÇED Raporu halkın görüşüne açıldı.

İzmir Demir Çelik'inbağlı ortaklığı İzdemir Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından İzmir İli, Aliağa İlçesi, Horozgediği Köyü'nde kurulan, ithal kömüre dayalı elektrik üretim tesisine eklenmesi planlanan  ithal kömüre dayalı pulverize kazan teknolojisi ile 350 MW kurulu güçte ikinci ünite (Endüstriyel ve Tehlikeli Atık Düzenli Depolama Alanı Dahil)  projesi için hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu, halkın görüş ve önerilerini almak üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde ve Bakanlıkta on(10) gün görüşe açıldı.

İnceleme ve Değerlendirme Komisyonunca yeterli bulunarak nihai kabul edilen rapor ile ilgili görüş ve öneriler için bu süreç içerisinde İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaat edilebilecek.

İZDEMİR TERMİK SANTRALİ İÇİN HALK TOPLANTISI YAPILAMADI

Önceki ve Sonraki Haberler