1. HABERLER

  2. PETROL

  3. İzmir-Aydın arası 3 OHT inşa karşılığında kiraya verilecek

İzmir-Aydın arası 3 OHT inşa karşılığında kiraya verilecek

KGM İzmir-Aydın Otoyolundaki 3 OHT’nin inşası, işletilmesi ihalesi öncesinde ön seçim yapacak.

İzmir-Aydın arası 3 OHT inşa karşılığında kiraya verilecek

Enerji Günlüğü - KGM, İzmir-Aydın Otoyolundaki 3 adet D Tipi OHT’nin kiralama hakkı karşılığında inşası, belirli bir süre boyunca işletilmesi ve süre sonunda KGM’ye işler halde teslim edilmesi işlerinin ihalesi için ön seçim yapacak. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), İzmir-Aydın Otoyolu Km: 90+750’deki Selatin Kuzey; Km: 94+300’deki Selatin Güney ve Km:104+400’deki Germencik Güney Tarafı D Tipi otoyol hizmet tesislerinin (OHT) projelendirilmesi, yapımı, bakımı, işletilmesi, işletme süresince KGM’ye yıllık kira ödenmesi ile görev süresi sonunda KGM’ye bedelsiz ve kullanılabilir durumda devredilmesi işi için görevlendirme yapacak. 

KGM görevlendirmeye katılacak şirketlerin belirlenmesi için ön seçim yapacak. Ön seçime özel hukuk hükümlerine tabi ve sermaye şirketi statüsüne sahip sermaye şirketleri müracaat edebilecek.

İsteklilerin ön seçim şartnamesini 04 Aralık 2023 tarihinden itibaren; KGM’ye ait banka hesabına yatıracakları 10.000 lira karşılığında KGM, İşletmeler Dairesi Başkanlığı’ndan makbuz karşılığında temin edebilecekler. İsteklilerin daha sonra şartname ekindeki formları doldurmaları ve en geç 22 Aralık 2023 günü saat 17.00’ye kadar İşletmeler Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri gerekiyor. 

Ön seçimde yeterli görülen ve davet mektubu gönderilen şirketler teklif belgelerini 15.000 lira karşılığında yine KGM İşletmeler Dairesi Başkanlığından alabilecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler