1. HABERLER

  2. PETROL

  3. İzmir Bayraklı’da benzin istasyonu kiraya verilecek

İzmir Bayraklı’da benzin istasyonu kiraya verilecek

İzmir Bayraklı’da, Bayraklı Belediyesi’ne ait bir adet akaryakıt istasyonu, ihaleyle kiraya verilecek.

İzmir Bayraklı’da benzin istasyonu kiraya verilecek

Enerji Günlüğü - İzmir Bayraklı’ya bağlı Salhane Mahallesinde, mülkiyeti Bayraklı Belediyesi’nde olan bir adet akaryakıt istasyonu, ihaleyle kiraya verilecek. 

İzmir ilinin Bayraklı ilçesine bağlı Salhane Mahallesinde 1129 ada, 1, 3, 4, 5, 6 ve 7 numaralı parseller üzerinde bulunan, Bayraklı Belediyesi’ne ait 1.539m2 yüzölçümlü alanda kurulu akaryakıt istasyonu, 5 yıllık toplam 9.111.000 lira muhammen bedel ve 273.330 liralık geçici teminat tutarıyla kiralanmak üzere ihaleye çıkarılacak. 

İhale 04 Temmuz 2023 tarihinde, saat 14.00’te, Bayraklı Belediyesi, Encümen Toplantı Salonu, Bayraklı Mahallesi, Anadolu Caddesi, No: 125, Bayraklı, İzmir adresinde, kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilecek. 

İhale şartnamesi hafta içi mesai saatlerinde Bayraklı Belediyesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden 2.000 TL karşılığında temin edilebilecek. 

İsteklilerin tekliflerini en geç ihale günü saat 12.30’a kadar Bayraklı Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne, sıra numaralı alındı belgesi karşılığında elden teslim etmeleri ya da iadeli taahhütlü postayla aynı saate yetişecek şekilde göndermeleri gerekiyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler