1. HABERLER

  2. PETROL

  3. İzmir Buca’da akaryakıt ve LPG istasyonu arsası satılacak

İzmir Buca’da akaryakıt ve LPG istasyonu arsası satılacak

İzmir’in Buca ilçesinde akaryakıt ve LPG istasyonu arsası ikinci kez satışa çıkarılacak. 

İzmir Buca’da akaryakıt ve LPG istasyonu arsası satılacak

Enerji Günlüğü - İzmir’in Buca ilçesinde akaryakıt ve LPG istasyonu arsası ikinci kez satışa çıkarılacak. 

İzmir Buca Belediye Başkanlığı, İzmir ilinin Buca ilçesine bağlı Zafer Mahallesi’nde, 20298 ada, 2 nolu parselde bulunan; 4.000,27m2 genişliğindeki akaryakıt ve LPG istasyonu arsasını, açık teklif usulüyle satmak üzere, ikinci kez ihaleye çıkaracak. Arsa üzerinde sözleşme süresi dolan ve fuzuli şagil konumunda bulunan eski kiracı bulunuyor. 

İhale dokümanı, Buca Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü, Menderes Caddesi, No: 85, Buca Belediyesi Hizmet Binası, Kat: 6, Oda: 602, Buca, İzmir adresinde, mesai saatleri içinde ücretsiz olarak görülebilecek ve 100 TL bedel karşılığında satın alınabilecek. 

İhale 23 Mart 2021 günü saat 12.00’de, Buca Belediyesi, Meclis Salonu, Menderes Caddesi, No: 85, Buca Belediyesi Hizmet Binası, Kat: 2, Buca, İzmir adresinde yapılacak. 

İhaleye çıkarılacak arsa hissesi için 39.000.000 TL muhammen bedel belirlendi. İstekliler, bu bedel üzerinden 1.170.000 TL geçici teminat yatıracaklar. 

Teklif dosyalarının en geç ihale günü saat 11.00’de Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne elden teslim edilmesi veya postayla ulaştırılmış olması gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler