1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. İzmir Doğalgaz’dan anne temalı yarışma

İzmir Doğalgaz’dan anne temalı yarışma

İzmir Doğalgaz, İzmir Fotoğrafçılar Odası işbirliği ile bu yıl 10’uncusu düzenlenen fotoğraf yarışması, fotoğraf severlerin başvurularını bekliyor. Cumhuriyetin 100’üncü yılı onuruna düzenlenen yarışmanın konusu ‘annelik’.

İzmir Doğalgaz’dan anne temalı yarışma

Enerji Günlüğü - İzmir Doğalgaz, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlediği fotoğraf yarışmasının 10’uncusunun duyurusunu yaptı. İzmir Fotoğrafçılar Odası işbirliği ile düzenlenen yarışmanın bu yılki teması ‘annelik’. 

2011 yılından bu yana  düzenlenen yarışmanın son başvuru tarihi 31 Mayıs 2023. Uluslararası katılıma da açık olan yarışmaya amatör ve profesyonel tüm fotoğraf severler başvurabiliyor. İzmir fotoğraf dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren seçici kurul her yıl olduğu gibi bu yıl da son başvuru tarihinden sonra İzmir Doğalgaz kurumsal web sitesinde açıklanacak.

PARA ÖDÜLLÜ YARIŞMA 

45455.jpgÖdül miktarlarında önemli bir artışa giden İzmir Doğalgaz; birinciyi 15 bin, ikinciyi 7 bin, üçüncüyü ise 4 bin lira ile ödüllendiriyor. Mansiyon kazanan üç yarışmacı ise 2’şer bin lira ile ödüllendirilecek. Yarışmanın ödül töreni bilgileri jüri değerlendirmesinden sonra duyurulacak.

Doğalgaz altyapı yatırımlarına verdikleri önem kadar İzmir’in kültür ve sanat hayatına da değer verdiklerini belirten İzmir Doğalgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, “Gelenekselleşen fotoğraf yarışmamız ile de sanata ve sanatçılara destek olmaya devam ediyoruz. Bu yıl  “Annelik” gibi oldukça önemli bir konu başlığı ile düzenlediğimiz yarışmamıza tüm fotoğraf severleri bekliyoruz” dedi.

BAŞVURULAR ONLINE

İzmir Fotoğrafçılar Odası Başkanı Murat Yavuz, yoğun talep üzerine bu yıl ilk defa yarışmacılara online başvuru imkanı sağlandığını belirterek, “Türkiye’nin her yerinden gelen talepleri ve içinde bulunduğumuz şartları da göz önüne alarak yarışma için elektronik başvuru platformunu oluşturduk.  Fotoğraf severler www.izmigaz.com.tr adresinden online başvuru yapabilecekler gibi doğrudan ya da posta yolu ile de katılım sağlanabilecek” dedi.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler