1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. İzmir Enerji Zirvesi 29 Şubat’ta toplanacak

İzmir Enerji Zirvesi 29 Şubat’ta toplanacak

İzmir Enerji Zirvesi 2020, 29 Şubat günü başlıyor. İki gün sürecek zirvenin ikinci gününde eğitim seminerleri olacak. 

İzmir Enerji Zirvesi 29 Şubat’ta toplanacak

Enerji Günlüğü - İzmir Enerji Zirvesi 2020, 29 Şubat günü başlıyor. İki gün sürecek zirvenin ikinci gününde eğitim seminerleri olacak. 

İzmir Enerji Zirvesi 2020, 29 Şubat 2020 günü Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde başlayacak. İlk gün konferans ve sunumların gerçekleştirileceği zirvede, ikinci gün 13 farklı başlık altında eğitim seminerleri düzenlenecek. 

Enerji Günlüğü yazarlarından H. Zafer Arıkan da 29 Şubat günü saat 10.45’te başlayacak olan, “Savunmada Enerji” başlıklı panelde panelist olarak yer alacak. 

İzmir Enerji Zirvesi, Ege Üniversitesi The Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) Power & Energy Society (PES) EGE tarafından organize ediliyor. Her yıl yaklaşık 700 katılımcıyı ağırlayan zirveye, enerji sektöründen şirketler, akademisyenler ve sektör ileri gelenleri katılıyor. 

Zirvenin ikinci gününde katılımcılar için enerjiyle ilgili farklı başlıklar altında eğitim seminerleri düzenleniyor. Zirveye katılım için izmirenerjizirvesi.org adresinden kayıt yaptırılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler