1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. İzmir’de 44 jeotermal saha ihale edilecek

İzmir’de 44 jeotermal saha ihale edilecek

Enerji Günlüğü - İzmir ili sınırları içinde bulunan 44 adet Jeotermal Kaynak Arama sahası ve iki jeotermal işletme sahası 3 yıllığına ruhsatlandırılmak...

İzmir’de 44 jeotermal saha ihale edilecek

Enerji Günlüğü - İzmir ili sınırları içinde bulunan 44 adet Jeotermal Kaynak Arama sahası ve iki jeotermal işletme sahası 3 yıllığına ruhsatlandırılmak üzere ihale edilecek.

İzmir Valiliği, ihale ilanını Resmi Gazete’de yayımladı.

Buna göre, İzmir ili Dikili ilçesi Halıköy, Esentepe, Bademler, Kızılçukur-İslamlar ve Kabakum sahaları, Urla ilçesi Doğanbey, Söğütköy-Gülbahçe ve Özbek sahaları, Menderes İlçesi Yeniköy, Keler-Yeniköy ve Gümüldür (2) sahaları, Bergama İlçesi Bozköy, Ovacık, Üçtepe, Yukarı Kırıklar, Çalıbahçe, Kadriye,Eğrigöl ve Aziziye-Kadıköy sahaları, Kınık İlçesi Cumalı sahası, Tire İlçesi Merkez, Işıklar ve Alacalı sahaları, Selçuk İlçesi Belevi sahası, Torbalı İlçesi Arslanlar sahası, Kemalpaşa İlçesi Bağyurdu sahası, Çeşme İlçesi Germiyan sahası,Ödemiş İlçesi Elmabağı ve İlçe Sahası , Foça İlçesi Kozbeyli sahası, Aliağa İlçesi Uzunhasanlar Sahası, Menemen İlçesi Türkmen ve İlçe sahaları, Balçova İlçesi Sahaları (2), Bayındır İlçesi Sahası, Bornova İlçesi Gökdere Sahası, Buca İlçesi Yıldızlar Sahası, Gaziemir İlçesi Görece Sahası, Kiraz İlçesi Sahaları (2) ve Beydağ İlçesi Sahası jeotermal arama için ihale edilecek.

Ayrıca, Aliağa İlçesi Sahası ve Dikili İlçesi Bahçeli-Salihler Sahası işletme sahası olarak ihale edilerek ruhsatlandırılacak.

İhale, 25 Aralık 2014 tarihinde saat 10:30'da başlayacak ve saat 16:00'a kadar sürecek. İhale, İzmir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı toplantı salonunda (855 Sok. No. 40 Konak-İzmir ) yapılacak.

İstekliler istenen belgeleri ihale günü en son saat 10:00’a kadar dilekçe ile birlikte İzmir Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü’ ne verecekler.

İhale dosyası mesai saatlerinde İzmir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü’nde görülebilecek ve 200,00 (İkiyüz) TL karşılığında satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler