1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İzmir’de 5 trafo merkezi işlettirilecek

İzmir’de 5 trafo merkezi işlettirilecek

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) İzmir ve Manisa’daki 154 kV’lik beş trafo merkezini özel sektöre işlettirecek. TEİAŞ...

İzmir’de 5 trafo merkezi işlettirilecek

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) İzmir ve Manisa’daki 154 kV’lik beş trafo merkezini özel sektöre işlettirecek. 

TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğü, İzmir ve Manisa illerindeki 154 kV’lık beş trafo merkezinin üç yıl süreyle işlettirilmesi amacıyla ihale açtı. Bakım ve güvenlik hizmetleri hariç olarak ihaleye çıkarılan trafolar, Alsancak GIS, EBSO, Manisa, Piyale GIS, Soma-A olarak sıralanıyor. 

İhale 3 Ocak 2017 tarihinde saat 14:00’te, TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğü Üniversite Caddesi No: 57 Bornova/İZMİR adresinde yapılacak.

İsteklilerden teklif edecekleri toplam bedelin yüzde 10’undan az olmamak üzere teminat isteniyor. Teminat, bankalar nezdinde kullanılmamış nakit kredi veya kullanılmamış teminat mektubu olarak gösterilebilecek. İsteklilerden ayrıca, yüzde 3 oranında geçici teminat da isteniyor. 

Adaylardan iş tecrübesi de istenirken, eşdeğer büyüklükte trafo işletmiş ya da tesis etmiş olmak bu şartı karşılayabiliyor. İhele sonucu, ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. 

Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihaleye konsorsiyumlar kabul edilmeyecek. İhaleye konu işlerin bütünü için teklif sunulabilecek, kısmi teklif verilemeyecek. 

İhale dokümanı TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğü’nde görülebilecek. Katılım için edinilmesi şart olan şartnamenin bedeli, 350,00.-TL + KDV.

Önceki ve Sonraki Haberler