1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. İzmirgaz`dan 80 metreküp hediye doğalgaz

İzmirgaz`dan 80 metreküp hediye doğalgaz

Enerji Günlüğü - İzmirgaz, 2013 yılının ilk kampanyasından faydalanan herkese doğalgaz hediye ediyor. Kampanya süresince doğalgaza geçen herkese, 80...

İzmirgaz`dan 80 metreküp hediye doğalgaz

Enerji Günlüğü - İzmirgaz, 2013 yılının ilk kampanyasından faydalanan herkese doğalgaz hediye ediyor. Kampanya süresince doğalgaza geçen herkese, 80 metreküpten başlamak üzere çeşitli miktarlarda bedava veriliyor. 12 aydan 36 aya kadar dönüşüm seçenekleriyle "Doğalgaz Bizden" sloganlı kampanya, 15 Eylül 2013'e kadar devam edecek. Faydalanmak isteyen İzmirliler, İzmirgaz ya da kampanyaya dahil olan yetkili iç tesisat firmalarına başvurabilecek.

405 BİN ABONEYE ULAŞTI

Doğalgazın İzmirlilerin tercih ettiği bir enerji türü olduğunu belirten İzmirgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata, "405 bin aboneye ulaştık ve sayımız hızla yükseliyor ancak doğalgazı kapısına kadar götürdüğümüz halde geçmek isteyip de geçemeyen, maddi zorlukları gerekçe gösteren çok sayıda vatandaşımız var. Biz de tüketicilerimizin talepleri doğrultusunda her bütçeye uygun olacak şekilde alternatifi bol, üstelik faydalanan herkese doğalgaz hediye edeceğimiz bir kampanya planladık" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler