1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. İzmirgaz’dan Karabağlar’a ikinci abone merkezi

İzmirgaz’dan Karabağlar’a ikinci abone merkezi

İzmir Doğalgaz Buca ve Çiğli'den sonra Karabağlar’da da ikinci abone merkezini hizmete açtı. Yeni merkez İzmir'deki 17’inci abone merkezi.

İzmirgaz’dan Karabağlar’a ikinci abone merkezi

Enerji Günlüğü - İzmir Doğalgaz Buca ve Çiğli'den sonra Karabağlar’da da ikinci abone merkezini hizmete açtı. Yeni merkez İzmir'deki 17’inci abone merkezi. 

İzmir Doğalgaz, pandemi döneminde abone hizmet merkezlerini çoğaltmaya devam ediyor. İzmir’in en kalabalık ikinci ilçesi Karabağlar’da artan müşteri yoğunluğu ve talepleri göz önüne alan İzmir Doğalgaz, ikinci abone merkezini açtı. Yeni şube Refet Bele Mahallesi Eski İzmir Caddesi No: 310-312/A adresinde hizmet vermeye başladı.

TÜM İZMİR’E HİZMET

Kısa süre önce Buca’da açılan ikinci abone merkezinin ardından devreye giren Karabağlar’daki yeni merkeçz, İzmirgaz’ın 17’inrci abone merkezi. Şirketten yapılan açıklamada, yeni merkezin Karabağlar’la birlikte ilçe ayrımı yapılmaksızın bütün İzmir’e hizmet vereceği belirtildi. İzmirgaz, Çiğli’de de iki abone merkezi ile hizmet sunuyor

YENİ KONSEPT ABONE MERKEZİ

İzmir Doğal Gaz’dan yapılan açıklamada, “Bu dönemde çözüm ortaklarımızla olan bağlarımız da güçlendirerek Menemen, Kınık, Yeni Foça ve Menderes’te İzmir Doğalgaz/Paycell hizmet noktaları devreye alındı. Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet noktalarımızın genişletilmesi çalışmalarına devam edilecek” denildi.