1. HABERLER

  2. PETROL

  3. İzmit Kanlıbağ’a Shell & Turcas’tan yeni istasyon

İzmit Kanlıbağ’a Shell & Turcas’tan yeni istasyon

Enerji Günlüğü - İstasyon ağını genişletmeyi sürdüren akaryakıt ve madeni yağ pazarı şirketlerinden Shell & Turcas’ın yeni adresiİzmit Kanlıbağ...

İzmit Kanlıbağ’a Shell & Turcas’tan yeni istasyon

Enerji Günlüğü - İstasyon ağını genişletmeyi sürdüren akaryakıt ve madeni yağ pazarı şirketlerinden Shell & Turcas’ın yeni adresiİzmit Kanlıbağ oldu.

Ürün ve hizmet kalitesiyle akaryakıt sektörünün en beğenilen şirketlerinden biri olan Shell & Turcas, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu her noktada hizmet verebilmek için Türkiye’nin farklı noktalarında yeni istasyonlar açmaya devam ediyor. Bu kapsamda yatırımlarına devam eden Shell’in son adresi İzmit Kanlıbağ oldu.

İzmit şehir içi minibüs yolu üzerinde bulunan istasyon, kaliteli yakıtların yanı sıra güler yüzlü hizmet anlayışı, modern altyapısı, temiz tuvaletleri ve tesisleriyle de müşterilerin beğenisini kazanıyor.

SUNULAN HİZMETLER

Shell İzmit Kanlıbağ istasyonunda müşterilere Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları ile Shell V-Power Nitro+ Performans Yakıtları sunuluyor. Sürücüler, istasyonda Shell’in sadakat programı Shell Club Smart Card avantajlarından da yararlanabiliyorlar. Ayrıca istasyonda Taşıt Tanıma Sistemi, oto yıkama ve 24 saat açık market bulunmakta.

11 KEZ EN BEĞENİLEN ŞİRKET

Shell & Turcas, aylık iş ve ekonomi dergisi Capital’in gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması 2013” kapsamında 11’inci kez “Akaryakıt ve Madeni Yağ Dağıtım Sektörünün En Beğenilen Şirketleri” arasında yer aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler