1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Japon Sony, elektrik araç pazarına yeni şirketle girecek

Japon Sony, elektrik araç pazarına yeni şirketle girecek

Japonya merkezli çokuluslu şirketler topluluğu Sony, elektrikli araç pazarına girecek. Şirket bu amaçla Sony Mobility adında yeni bir şirket kuracak.

Japon Sony, elektrik araç pazarına yeni şirketle girecek

Enerji Günlüğü - Japon elektronik şirketi Sony, Mobility adı altında yeni bir şirket kurarak elektrikli araç pazarına girecek.

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği ve profesyonel elektronik üreticilerinden biri olan Sony, elektrikli otomobil çalışmalarını sürdürmek amacıyla yeni bir şirket kuracak. Sony Mobility Inc. adı altında kurulacak yeni şirket ile Sony, elektrikli araç pazarına girecek. Uzun süredir elektrik motorlu otomobil projeleri üzerinde çalışmalarını sürdüren Sony’nin, önümüzdeki aylarda Sony Mobility Inc.'i resmen kuracağı kaydediliyor.

SONY YENİ SUV MODELİNİ TANITTI

Öte yandan Sony,  iki sene önce tanıttığı Vision-S isimli elektrikli SUV modelinin yeni prototipi Vision-S 02'yi tanıttı. Vision-S'in sahip olduğu platformu kullanan yeni prototip, 7 kişilik ve neredeyse her yerinde sensörler barındırıyor.

Sony'nin yeni elektriklisi Vision S-02

Sony'nin yeni elektriklisi Vision S-02

Japon elektronik devi Sony,  iki sene önce tanıttığı Vision-S isimli elektrikli SUV modelinin yeni prototipi Vision-S 02'yi tanıttı. Vision-S'in sahip olduğu platformu kullanan yeni prototip, 7 kişilik ve neredeyse her yerinde sensörler barındırıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler