1. HABERLER

  2. Jeneratör almadan önce güç tespiti yaptırmalı

Jeneratör almadan önce güç tespiti yaptırmalı

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör, jeneratör almadan önce güç tespiti yaptırılması gerektiği bilgisini paylaştı.Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker,...

Jeneratör almadan önce güç tespiti yaptırmalı

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör, jeneratör almadan önce güç tespiti yaptırılması gerektiği bilgisini paylaştı.

Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, jeneratör alırken mekana göre güç tespitinin önemine işaret ederek satış sonrası da hizmet sağlayan ve gerekli sertifikaları olan markaların talep edilmesi gerektiğini söyledi.

Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, jeneratörün kullanılacağı yerin çok önemli olduğunu belirterek “Jeneratörü ev ve ofis içinde değil sürekli temiz hava alan yerde çalıştırmak gerekir. Jeneratörün yerleştirileceği zeminin uygunluğu kontrol edilerek, konulacağı yerin düz zemin olmasına özen gösterilmelidir” diyor. Jeneratörün kullanılacağı yerin güç tespitini yaparken uzman kişilerden destek alınması gerektiğine dikkat çeken Peker “Doğru mekana doğru jeneratör tipini seçmek uzmanlık ister. Önce ihtiyaç belirlenmeli. Uzun yıllar verimli kullanım için de satış sonrası bakım ve tamir hizmeti verebilecek güvenilir markalar tercih edilmeli. Aksa Jeneratör olarak Türkiye’nin dört bir yanında satıştan, satış sonrası hizmete kadar jeneratör kullanıcılarının her türlü ihtiyacına cevap veriyoruz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler