1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Jeoloji profesörü ve maden işletme doçenti aranıyor

Jeoloji profesörü ve maden işletme doçenti aranıyor

Enerji Günlüğü - Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, jeoloji alanında profesör, maden işletme ve çevre mühendisliği alanlarında da doçent...

Jeoloji profesörü ve maden işletme doçenti aranıyor

Enerji Günlüğü - Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, jeoloji alanında profesör, maden işletme ve çevre mühendisliği alanlarında da doçent arıyor. 

Dokuz Eylül Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre üniversitenin Mühendislik Fakültesi bünyesinde istihdam edilmek üzere çeşitli dallarda uzman öğretim üyeleri alınacak.

İstihdam edilecek çevre teknolojisi doçenti adaylarında aranan şartlar şöyle: Çevre Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında Doçentliğini almış olmak. Endüstriyel atık suların arıtılması ve ileri oksidasyon prosesleri konusunda yayın yapmış olmak.

Aranan maden işletmesi doçenti adaylarında aranan şartlar şöyle sıralandı: Maden Mühendisliği bilim alanında Doçentliğini almış olmak, Doğaltaş İşletmelerinde Blok Verimliliğine Yönelik çalışmaları olmak.

Üniversitenin genel jeoloji profesörü adaylarında aradığı şartlar ise şöyle: Yer Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında Doçentliğini almış olmak. "Tektonik kuşakların stratigrafisi ve kinematik analizleri" konusunda çalışmaları olmak.

İsteklilerin, gerekli belgeler eşliğinde 15 gün içinde Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü'ne başvurmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler