1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Kadınları üst yönetimlere Muzaffer Akpınar çağıracak

Kadınları üst yönetimlere Muzaffer Akpınar çağıracak

minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-theme-font:minor-latin>Enerji Günlüğü -mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-theme-font:minor-latin>Dost...

Kadınları üst yönetimlere Muzaffer Akpınar çağıracak

minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-theme-font:minor-latin>Enerji Günlüğü -

mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-theme-font:

minor-latin>Dost Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Akpınar, daha çok kadın yöneticinin yönetim kurullarında yer almasını amaçlayan programın başkanlığını Cem Boyner’den devraldı.

"Calibri","sans-serif";mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:

minor-latin;mso-bidi-theme-font:minor-latin> 

"Calibri","sans-serif";mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:

minor-latin;mso-bidi-theme-font:minor-latin>“Yönetim Kurullarında Daha Çok Kadın İçin Şirketlerarası Mentorluk Programı”nın ilk mentor buluşması Afken Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantı Muzaffer Akpınar’ın konuşmasıyla başladı. Akpınar, bir yılını tamamlayan projedeki gelişmeler hakkında bilgi verdi ve bir yılın sonunda  mentilerden üç kişinin yönetim kurulu üyeliklerine getirildiğini belirterek, “Bu gelişme programın ne kadar başarılı olduğunu ortaya koyuyor. Mentor ve mentee’ler arasında devam eden verimli çalışmalar sonucunda önümüzdeki dönemde bu sayının daha da artacağından eminim” diye konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler