1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Kadoil PO'dan yönetici transfer etti!

Kadoil PO'dan yönetici transfer etti!

Enerji Günlüğü - Kadoil Genel Müdür Yardımcılığı görevine, akaryakıt sektörünün önde gelen oyuncuları arasında yer alan OMV Petrol Ofisi’nden Altuğ...

Kadoil PO'dan yönetici transfer etti!

Enerji Günlüğü - Kadoil Genel Müdür Yardımcılığı görevine, akaryakıt sektörünün önde gelen oyuncuları arasında yer alan OMV Petrol Ofisi’nden Altuğ Teközgen getirildi. 

Kadooğlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkiye'nin ilk 100, akaryakıt dağıtım sektörünün ise ilk 10 şirketi içinde yer alan Kadoil, sektörünün önde gelen oyuncuları arasında yer alan PO’dan yönetici transfer etti. Ülke genelinde 400'ün üzerinde akaryakıt bayisi bulunan Kadoil'de, Genel Müdür Yardımcılığı görevine, uzun yıllardır OMV Petrol Ofisi’nde çalışan Altuğ Teközgen getirildi.

İş hayatına 1995 yılında Total Oil’de başlayan Teközgen, 2000 yılından itibaren OMV Petrol Ofisi’nde sırasıyla; Strateji ve Planlama, Perakende Satışlar, Akaryakıt Pazarlama bölümlerinde Koordinatörlük, Özel Projeler, OEM İlişkileri, Ürün, Fiyatlandırma, Kurumsal Marka ve Pazarlama, Performans ve Planlama, İş Geliştirme- Proje ve Proses konularında Müdürlük görevlerini üstlendi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği bölümü mezunu olan Altuğ Teközgen, evli ve iki çocuk babası.

Önceki ve Sonraki Haberler