1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Kadoil’e yeni genel müdür

Kadoil’e yeni genel müdür

Enerji Günlüğü - Kadoil Kadooğlu Petrolcülük AŞ Genel Müdürlüğüne Özdilek Coşkun getirildi. Akaryakıt dağıtım sektöründe önemli bir yönetici...

Kadoil’e yeni genel müdür

Enerji Günlüğü - Kadoil Kadooğlu Petrolcülük AŞ Genel Müdürlüğüne Özdilek Coşkun getirildi. 

Akaryakıt dağıtım sektöründe önemli bir yönetici ataması gerçekleştirildi. Kadoil Genel Müdürlüğü görevine, uzun yıllar OPET Yatırımlar Direktörlüğü görevini üstlenen Özdilek Coşkun atandı. 

Özdilek Coşkun, yeni göreviyle ilgili olarak Enerji Günlüğü’ne yaptığı çıklamada şunları söyledi:

"Kadoil istikrarlı ve sürdürülebilir bir büyüme hedefine sahip. Sektördeki 10’uncu yılında geldiği nokta itibariyle istikrarlı bir büyüme yakalayan Kadoil’i tüketici tercihlerinde üst sıralara taşıyacağız. Hissedarların, çalışanlarımızın ve bayilerimizin bu ortak vizyonu paylaşması da bu hedefe varma konusundaki en önemli avantajlarımızdan birisi.” 

2000 yılında kurulan Kadoil Kadooğlu Petrolcülük AŞ, 2006 yılında akaryakıt dağıtım lisansı alarak faaliyetine devam etti. 

Halen 450’ya yakın istasyonla hizmet veren Kadoil’in Yönetim Kurulu Başkanı TÜSİAD Üyesi ve TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu. 

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu Özdilek Coşkun, 1982 yılında Öztürkler Petrol’de görev alarak akaryakıt dağıtım sektörüne adım attı.

1992 yılında OPET markasıyla dağıtım lisansı alan Öztürkler Grubu’nda çalışmaya devam eden Coşkun, son olarak OPET Yatırımlar Direktörlüğü görevini yürütüyordu. 

1 Temmuz 2016 itibariyle OPET ile yollarını ayıran Özdilek Coşkun, 4 Ekim 2016 tarihinden itibaren Kadoil Genel Müdürlüğü görevini üstlendi.

Mehmet KARA - Enerji Günlüğü 

Önceki ve Sonraki Haberler