1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kaldırım: TEİAŞ iş kazalarını önleme kültürüne öncelik veriyor

Kaldırım: TEİAŞ iş kazalarını önleme kültürüne öncelik veriyor

Enerji Günlüğü - TEİAŞ Genel Müdür Yardımcısı Orhan Kaldırım, iş kazalarını önleme kültürüne, diğer bir deyişle iş sağlığı ve güvenliğine...

Kaldırım: TEİAŞ iş kazalarını önleme kültürüne öncelik veriyor

Enerji Günlüğü - TEİAŞ Genel Müdür Yardımcısı Orhan Kaldırım, iş kazalarını önleme kültürüne, diğer bir deyişle iş sağlığı ve güvenliğine proaktif olarak katılmanın öncelikleri olduğunu söyledi.

TEİAŞ Genel Müdür Yardımcısı Orhan Kaldırım bu yıl ikincisini organize edilen ‘ELDER Elektrik Dağıtım Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi’nde yaptığı konuşmada, 2018 yılını iş sağlığı ve güvenliği açısından bir eğitim yılı ilan ettiklerini belirterek, iş kazalarını önleme kültürüne, diğer bir deyişle iş sağlığı ve güvenliğine proaktif olarak katılmanın öncelikleri olduğunu söyledi.

Kaldırım, “TEİAŞ Olarak temel felsefemiz iş ve işçi sağlığı ve güvenliğini devamlı kovalanan güvenlik kültürü hedefine göre sadece kişisel güvenlik değil tüm malzeme araç gereç ve eğitim bazında yaklaşılarak çalışanların yaptıkları iş ve ünvanlara göre belli standartlar dahilinde belirlediğimiz kontroller dahilinde kullanımını sağlatmak ve ayrıyeten çalışma alanını denetlemek.” dedi.

TEİAŞ olarak ülkenin enerji iletimini yaklaşık 17 bin çalışanlarıyla yapmakta olduklarını söyleyerek, EİAŞ olarak 2018 yılını iş sağlığı ve güvenliğinde eğitim yılı  olarak ilan ettiklerini ve bu konuda eşitli projeler başlattıklarını kaydetti.

Sabiha KÖTEK/Enerji Günlüğü -  Antalya

 
Önceki ve Sonraki Haberler