1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Kaleli Best Gaz, Kırıkkale’deki LPG tesisinde kapasite arttıracak

Kaleli Best Gaz, Kırıkkale’deki LPG tesisinde kapasite arttıracak

Kaleli Best Gaz, Kırıkkale’deki LPG Depolama ve Dolum Tesisi’nin kapasitesini iki kat arttırarak 920 metreküpe çıkaracak.

Kaleli Best Gaz, Kırıkkale’deki LPG tesisinde kapasite arttıracak

Enerji Günlüğü - Kaleli Best Gaz, Kırıkkale’deki LPG Depolama ve Dolum Tesisi’nin kapasitesini iki kat arttırarak 920 metreküpe çıkaracak.

Kaleli Best Gaz İnşaat Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Kırıkkale İli, Bahşılı İlçesinde bulunan LPG Depolama ve Dolum Tesisi’nin kapasitesini arttrmayı planlıyor. Proje kapsamında tesisin LPG Depolama kapasitesinin 460 m3’ten 920 m3’e çıkartılması planlanıyor. 

Sahada mevcut durumda 4 adet 115 m3 kapasiteli LPG stok tankı kurulu bulunuyor. Planlan kapasite artışı projesi kapsamında belirlenen alanlara 4 adet 115 m3 kapasiteli LPG stok tankları konumlandırılacak. 

LPG Depolama hizmeti verilen tesis alanına karayoluyla gelen LPG’nin tanklara dolum yapılması (boşaltılması) ve depolanması, yapılacak. Depolama tanklarına LPG dolumu pompalar ile yapılacak. LPG depolama tanklarında depolandıktan sonra müşteri talepleri doğrultusunda kara tankerleriyle satışa sunulacak.

Enerji Günlüğü 

Önceki ve Sonraki Haberler