1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kamstrup İstanbul ofisini açtı

Kamstrup İstanbul ofisini açtı

Enerji Günlüğü - Akıllı Sayaç Çözümleri üreticisi Danimarkalı Kamstrup firması, Türkiye’de yeni ofisini İstanbul'da açtı.Akıllı Sayaç Çözümleri...

Kamstrup İstanbul ofisini açtı

Enerji Günlüğü - Akıllı Sayaç Çözümleri üreticisi Danimarkalı Kamstrup firması, Türkiye’de yeni ofisini İstanbul'da açtı.

Akıllı Sayaç Çözümleri üreticisi Danimarkalı Kamstrup, yakın gelecekte şekillenecek olan Türkiye Akıllı Sayaç yol haritasıyla ilgili olarak tecrübelerini paylaşmak ve yerel satış ekibi ile bu gelişmeleri yakından takip etmek için İstanbul ofisini açtı.

Kamstrup Bölge Satış Müdürü René Nygaard Jensen, “Türkiye’deki müşterilerimiz ve gelecekteki muhtemel iş ortaklarımız için katma değerli bir iş ortamı oluşturabilmemiz adına onlara daha yakın olmamız ve ihtiyaçları, şartları yerinde görmemiz gerekiyor. Akıllı sayaç çözümleri konusunda yüksek teknolojili ve üstün kaliteliürünlerimizi uzun yıllara dayanan tecrübe-mizle Türkiye’nin hizmetine sunmak istiyoruz. Bu konunun Türkiye’deki Elektrik Dağıtım Şebekeleri için çok önemli olduğunu biliyoruz” açıklamasını yaptı.

Jensen ayrıca EPDK tarafından desteklenen, CLK Enerji – DNV/KEMA pilot projelerinin aslında daha büyük bir pilot projenin bir parçası olduğunu belirterek, bu büyük pilot projenin çıktılarının Türkiye’nin Akıllı Şebeke Yol Haritası için önemli olduğunu ve temel kriterleri belirlemede büyük rol oynayacağını söyledi.

Elektrik sayaçları Dünya çapında 10 milyondan fazla noktada kullanılmakta olan Kamstrup, Türkiye pazarında toplamda 19 milyon müşterinin elektrik dağıtımını yapan Enerjisa ve CLK Enerji ile pilot projeler gerçekleştirdi.

TÜRKİYE ÜLKE MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLIYOR

Mehmet Akif Ak, Kamstrup Ülke Müdürü olarak göreve başlıyor. Ak, “Türkiye elektrik piyasası gelecek vaad ediyor ve Dağıtım Şirketlerimizin şartların iyileşmesi için nitelikli ve uzman iş ortaklarına ihtiyaçları var. Ülkemiz, nihayetinde gerçek bir Akıllı Şebekeye kavuşacaktır. Bu bağlamda Elektrik Dağıtım Şirketlerimize ve onların müşterilerine katma değer sağlayacak Akıllı Sayaç Çözüm-leri üzerinde çalışmak bizlere heyecan verecektir” açıklamasını yaptı.

Kamstrup, ayrıca 2014 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde, KIB-TEK’e 37.000 akıllı sayaç tedarik etmişti. Türkiye’de açılan ofis, Kamstrup’un dünyadaki 24.ofisi.

Önceki ve Sonraki Haberler