1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Kangal Elektrik’te hisse satışına rekabet izni

Kangal Elektrik’te hisse satışına rekabet izni

RK, Kangal Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ’nin %30-40 oranındaki hissesinin Türkiye İş Bankası AŞ kontrolünde bulunan İş Portföy Yönetim AŞ tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Kangal Elektrik’te hisse satışına rekabet izni

Enerji Günlüğü - RK, Akyurt Rüzgâr, Mursal Enerji, Beşiktepe Enerji, Kortaş Elektrik'in %50 oranındaki hissesinin, Maki Elektrik'in %49,99 oranındaki hissesinin ve Deniz RES'in %100 oranındaki hissesinin Kangal Elektrik’e devrine izin verdi.

Rekabet Kurulu (RK), Akyurt Rüzgâr Enerji Üretim ve Ticaret AŞ’nin, Mursal Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ’nin, Beşiktepe Enerji Üretim ve Ticaret AŞ'nin, Kortaş Elektrik Enerji Üretim Depolama ve Ticaret AŞ ünvanlı teşebbüslerin %50 oranındaki hissesinin, Maki Elektrik Enerji Operasyon Yönetimi AŞ’nin %49,99 oranındaki hissesinin ve Deniz RES Enerji Yatırımları AŞ’nin %100 oranındaki hissesinin Ece Tur Ece Turizm İnş. Tic. ve Mağaza İşletmeciliği AŞ kontrolünde bulunan Kangal Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ tarafından devralınması ve akabinde Kangal Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ’nin %30-40 oranındaki hissesinin Türkiye İş Bankası AŞ kontrolünde bulunan İş Portföy Yönetim AŞ tarafından devralınması işlemine izin verdi. 

Önceki ve Sonraki Haberler