1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Karabük Üniversitesi 3 enerji doktoru ile bir doçenti işe alacak

Karabük Üniversitesi 3 enerji doktoru ile bir doçenti işe alacak

Karabük Üniversitesi, enerji alanında uzmanlaşmış 3 doktor ve bir doçenti işe alacak. 

Karabük Üniversitesi 3 enerji doktoru ile bir doçenti işe alacak

Enerji Günlüğü - Karabük Üniversitesi, enerji alanında uzmanlaşmış 3 doktor ve bir doçenti işe alacak. 

Karabük Üniversitesi Rektörlüğü, Teknoloji Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne bağlı Isı Tekniği Anabilim Dalı’nda görevlendireceği doktor unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların doktorasını Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında yapmış olmaları ve Güneş Enerjisi Sistemleri ve Akışkanlar Mekaniği üzerine çalışma yapmış olmaları gerekiyor. 

Aynı fakültenin Yenilenebilir Enerji Anabilim Dalı için yine doktor unvanlı bir öğretim üyesi daha alınacak. Yenilenebilir Enerji Anabilim Dalında çalışmak isteyen adayların doktor unvanını Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında almış olmaları ve Biyokütle Enerji Sistemleri ve Optimizasyonu üzerine çalışmalar yapmış olmaları bekleniyor. 

Teknoloji Fakültesine bağlı Enerji Planlanması ve Verimliliği Anabilim Dalında çalıştıracağı bir doçenti de işe almak istiyor. Doçent kadrosuna başvuracak olanların doktorasını ve doçentliğini Makine Mühendisliği alanında almış olmaları gerekiyor. Bu adayların ayrıca Akışkanlar Mekaniği ve Yenilenebilir Enerji Sistemleri üzerine çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversiteye bağlı TOBB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümünün, Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programına da bir doktor öğretim üyesi alınacak. 

Yüksekokulda görev almak isteyenlerin doktor unvanını Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında yapmış olmaları ve Kontrol Teorisi ve Uygulamaları ile Güç Elektroniği üzerine çalışmalar yapmış olmaları bekleniyor. 

Başvurular en geç 30 Mayıs 2022 günü mesai süresi sonuna kadar yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler