1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Karabük ve Sakarya’da 2 kamu binasına verimlilik projesi yapılacak

Karabük ve Sakarya’da 2 kamu binasına verimlilik projesi yapılacak

Çevre Bakanlığı Karabük ve Sakarya’daki 2 kamu binasında verimlilik projesi uygulama işi yaptıracak.

Karabük ve Sakarya’da 2 kamu binasına verimlilik projesi yapılacak

Enerji Günlüğü - Çevre Bakanlığı Sakarya’daki bir kamu hastanesi ile Karabük Valiliği binasında verimlilik projesi uygulama işlerini, KABEV Projesi kapsamında ihale edecek. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Kamu Binalarında Enerji Verimliliği (KABEV) Projesi kapsamında Sakarya’da bulunan 37.000m2 alanda kurulu Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü ile 16.994m2 alanda kurulu Karabük Valiliği binalarının enerji verimliliği tadilatı proje ve uygulama işlerini; Dünya Bankası satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, ulusal rekabetçi ihale yöntemi ve kapalı zarf usulüyle ihale edecek. 

Teklifler 23 Kasım 2022 günü saat 15.15’te Yapı İşleri Genel Müdürlüğü (YİGM), Dış Kaynaklı Yatırımlar Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, 2082. Cadde, No: 52, Çankaya, Ankara adresinde teklif sahipleri ve katılmak isteyenlerin huzurunda açılacak. 

Teklif sahiplerinin, asgari 1.500.000 liralık geçici teminat mektubu sunmaları gerekecek. İhale kapsamında verimlilik projesi uygulanacak olan kamu binalarının toplam yüzölçümü 53.994m2 olacak. Ayrıca her 2 proje de şartname gereği, 240 içinde tamamlanacak. 

Teklif Sahipleri ihtiyaç duydukları ilave bilgileri ve ihale dokümanlarını bankaya yatırılması gereken 500 TL karşılığında; Yapı İşleri Genel Müdürlüğü (YİGM), Dış Kaynaklı Yatırımlar Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, 2082. Cadde, No: 52, Çankaya, Ankara adresinden temine debilecekler. 

Teklif Sahipleri elektronik ortamda Türkçe olarak hazırlanan ihale dokümanlarını, bankaya yatırılacak geri ödemesiz 500 TL ödeyerek; Yapı İşleri Genel Müdürlüğü (YİGM), Dış Kaynaklı Yatırımlar Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, 2082. Cadde, No: 52, Çankaya, Ankara adresinden temin edebilecekler. 

Tekliflerin en geç 23 Kasım 2022 günü saat 15.00’e kadar; Yapı İşleri Genel Müdürlüğü (YİGM), Dış Kaynaklı Yatırımlar Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, 2082. Cadde, No: 52, Çankaya, Ankara adresine teslim edilmesi gerekiyor. Elektronik tekliflere izin verilmeyecek.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler